top of page
Foto Gerrit.png
Gerrit Streekstra


In de afgelopen 25 jaar, als freelance trainer, coach en acteur, heb ik geleerd wat de missing link is in de ontwikkeling van leiders in organisaties. 

 

Ik kijk achter het gedrag dat je toont en zie welke mogelijkheden je, al dan niet bewust, onbenut laat.  Daar ga ik op een liefdevolle en confronterende manier mee om.

 

Het mag scherp worden. en ik zal mijzelf kwetsbaar opstellen. Altijd met de focus op een tastbaar resultaat voor langere tijd. 

Als je het lef hebt om jezelf werkelijk onder de loep te nemen, dan heb je het meeste aan me. Dan gaan we samen vliegen. 

Mijn specialiteiten zijn: persoonlijk leiderschap, voice dialogue, leerinterventies op maat, trainingsacteren, schrijven, communicatie trainingen.

Hieronder een filmpje van mijn hand, zodat je ook wat bewegend beeld van mij hebt.

Damiët_proefje_Mr_©Marc_Brester-_aquattr
Damiët van Stek. 

 

Ik kijk en zie.


Daar waar de schoen wringt, de communicatie niet loopt, er tussen de regels door van alles gezegd wordt, daar gaat mijn oog. 


De scherpte waarmee ik kijk zet de toon voor de helderheid waarmee ik verwoord wat ik zie. Ik heb dit tot nu toe laten zien in mijn werk als begeleider, coach en trainer in het onderwijs en welzijnswerk. 


Achter het scherpe oog zit compassie. Wanneer er compassie is, voor jezelf en voor de ander, ontstaat er ruimte voor groei, creativiteit, zingeving en zin hebben. 

bottom of page