top of page
Zoeken
  • Gerrit en Damiët

De Corona Monologen

Ik improviseer mij door het landschap van allerlei gevoelens en

overwegingen van mijzelf, mijn omgeving en wat ik in de media

hoor. Daarin wordt ik gedreven om compassie en nieuwsgierigheid

voor alle stemmen op te roepen.


Deze keer: Corona en de Angst. Hieronder de link van dit filmpje
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De Corona Monologen

Ik schrijf en film mijzelf door het landschap overwegingen; van mijzelf, mijn omgeving en wat ik in de media hoor. Graag creëer ik compassie en nieuwsgierigheid voor alle stemmen die er nu eenmaal zij

De Corona Monologen

Hier een Corona Monologenfilmpje met als onderwerp de anderhalvemetereconomie en hoe je toch op afstand contact kunt maken. Veel plezier en hieronder de link. Fijne dag! Gerrit Streekstra. https:/

De Corona Monologen

Ik schrijf en film mijzelf door het landschap overwegingen; van mijzelf, mijn omgeving en wat ik in de media hoor. Graag creëer ik compassie en nieuwsgierigheid voor alle stemmen die er nu eenmaal zij

Comments


bottom of page