top of page
Zoeken
  • Gerrit en Damiët

De Corona Monologen

Goedendag. Welkom bij de Coronamonologen.

In ieder filmpje improviseer ik mij door het landschap

van allerlei gevoelens; van mijzelf, mijn omgeving en

wat ik in de media hoor.

Graag creëer ik compassie en nieuwsgierigheid voor

alle stemmen die er nu eenmaal zijn, zodat we de ander

én onszelf recht in het hart aan kunnen kijken.

Vandaag gaat het over “1, 5 meter afstand”


Veel plezier!


Hieronder de link voor het filmpje

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De Corona Monologen

Ik schrijf en film mijzelf door het landschap overwegingen; van mijzelf, mijn omgeving en wat ik in de media hoor. Graag creëer ik compassie en nieuwsgierigheid voor alle stemmen die er nu eenmaal zij

De Corona Monologen

Hier een Corona Monologenfilmpje met als onderwerp de anderhalvemetereconomie en hoe je toch op afstand contact kunt maken. Veel plezier en hieronder de link. Fijne dag! Gerrit Streekstra. https:/

De Corona Monologen

Ik schrijf en film mijzelf door het landschap overwegingen; van mijzelf, mijn omgeving en wat ik in de media hoor. Graag creëer ik compassie en nieuwsgierigheid voor alle stemmen die er nu eenmaal zij

Comments


bottom of page